top of page

Artisanaal roomijs en verrassende geschenkmanden
bij Bakkerij De Winter

Zelfgemaakt roomijs om duimen en vingers af te likken

Bakkerij De Winter maakt roomijs als de beste, en dat eveneens op ambachtelijke wijze natuurlijk. Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit want enkel daarmee kan je een topproduct maken. Lekkere room, frisse melk, kakelverse eidooiers en daarbij nog kristalsuiker en geurige vanille, zo krijgt ons ijs zijn smeuïge en volle smaak. Het is de basis van de ijstaarten die we in ons eigen atelier bereiden. We bieden ze gedurende het hele jaar aan onze klanten aan maar enkel op bestelling. Op die manier maken we een ijstaart die helemaal aan je wensen beantwoordt. We passen de versiering namelijk aan jouw voorkeur of het seizoen aan.

Vanaf Pasen tot en met september verkopen we in onze winkel ook schepijsjes op een hoorntje. We voorzien verschillende smaken zodat iedereen wel iets naar zijn zin vindt. Succes gegarandeerd als je je kinderen daarop trakteert!

Een ruim aanbod van geschenkmanden

Wil je iemand in de bloemetjes zetten? Of verdient er iemand een bedankje? Dan is een geschenkmand een goed idee: altijd anders om te geven en altijd plezierig om te krijgen. We maken je geschenkmand immers op zoals jij het wil: een algemeen assortimentje van koffie, koekjes, pralines en andere confiserie of de favoriete lekkernijen van de persoon die je wil verrassen. We pakken ze mooi in zodat het een leuke attentie wordt.

Zin om het ambachtelijk ijs van Bakkerij De Winter te proeven? Kom maar langs! Je hebt de keuze tussen verschillende smaken!

Bakkerij De Winter
bottom of page