top of page

Je warme bakker voor smakelijk brood
en krakend verse pistolets en koffiekoeken

Zoveel broden als er smaken zijn

Dat is geen overdrijving! Bij Bakkerij De Winter stellen we je een zeer ruim assortiment van broden voor. Die we bovendien enkele uren voordien in ons bakkersatelier achter de winkel zelf gebakken hebben. Want wij zijn inderdaad een échte warme bakker! Je vindt bij ons dagelijks ovenvers brood voor ieders smaak: klassiek wit of bruin en volkorenbrood. Maar ook broden met alle andere granen die het veld te bieden heeft. Denk maar aan zesgranen- of multigranenbrood, haverzemelenbrood… En ook ons linobrood met veel lijnzaad of Camargue-brood met pompoen-, zonnebloempitten en gierst. Uiteraard hebben we ook kleine broodjes in alle variëteiten: witte, bruine en tijgerpistolets, krokante piccolo’s en malse sandwiches, wit en grof Frans brood.

Heb je speciale wensen? Bijvoorbeeld liever een zachte dan een harde korst. Of verdraag je een of andere graansoort niet zo goed? Zeg het ons en we vertellen je welk brood voor jou geschikt is.

Zoete broden en boterkoeken

Een ontbijt wordt helemaal een feest als er een bijzonder brood op tafel komt. Ben je een kaasliefhebber? Dan zal je hoekje camembert hemels smaken met een sneetje van ons notenbrood of rozijnenbrood. En wie is er niet verlekkerd op chocoladebrood of suikerbrood? Ten slotte kan je bij ons terecht voor een groot aanbod van koffie- en boterkoeken. Met chocolade, confituur of krieken… Appelflappen, boules de Berlin, lange of ronde Suisse, croissants en zoveel meer… te veel om op te noemen. Kom zelf maar eens kijken!

Kortom, Bakkerij Bakkerij De Winter in Wetteren biedt je alles voor een geslaagd ontbijt of een heerlijke lunch. Tot gauw in onze winkel!

Bakkerij De Winter
bottom of page