top of page

Licht gebak en fijne patisserie met de beste producten bereid

Smaak en creativiteit in één klap

Een andere specialiteit van onze bakkerij is vlaaien, taarten en gebak, in alle vormen en voor alle gelegenheden. Bakkerij De Winter gaat ook hiervoor op artisanale wijze te werk en maakt alles zelf. Via mond-aan-mondreclame weten onze klanten dat we kwaliteit leveren. Daarvoor besteden wij ten eerste de meeste aandacht aan de ingrediënten die we gebruiken: natuurlijke en dagverse producten, van de banketbakkersroom tot het fruit. De bereiding van patisserie prikkelt bovendien onze creativiteit. Wil je een verjaardagstaart, je geliefde verrassen met Valentijn, een mooie keuze van kleine gebakjes of een pronkstuk voor het komende communiefeest? We horen het graag en zorgen voor een op-en-top ambachtelijk bereid pareltje, versierd met vruchten, slagroom, chocolade of marsepein. Het kan allemaal!

Overheerlijke desserts en confiserie voor zoetekauwen

Bakkerij De Winter in Wetteren is ook het adres bij uitstek voor alle lekkernijen die je wil serveren als dessert of bij de koffie. Wij maken donuts en chocolademousse maar ook petitfours, pralines en andere confiserie. Daarnaast kan je bij ons terecht voor speculoos en marsepein. Gewoon, zou je zeggen? Niets is minder waar, vergis je niet. Er bestaan verschillende recepten voor deze zo vertrouwde zoetigheden maar wij werken volgens een traditioneel recept dat heel erg in de smaak valt.

Met andere woorden: hoe banketbakker De Winter niet zomaar een bakker is maar een meester-bakker!

Wil je graag je patisserie, pralines of desserts bestellen? Bel ons dan of geef je wensen via het contactformulier op deze website door!

Bakkerij De Winter
bottom of page